Over CITYFLOWER

De unieke productlijn van CITYFLOWER is uitgegroeid naar een volwaardig concept, waarmee we de buitenruimte vullen met kleur en fleur. De – vanuit eigen kwekerij – opgekweekte plantenbakken geven direct kleur en kunnen op de meest uiteenlopende locaties geplaatst worden, zoals de openbare ruimte, de entree van kantoor of hotel, bij winkelcentra of als aankleding van een evenement.
Laat u verrassen door onze onderscheidende bloembakken!

CITYFLOWER verhuurt uitbundig bloeiende plantenbakken en hanging baskets voor de buitenruimte. Onze geraniumbakken kunnen we natuurlijk ook naar wens op kleur voor u opkweken. Daarnaast leveren we ook een ruim sortiment perkgoed en eenjarigen. Hoe eerder u besteld hoe ruimer de keus!

De doordachte plantenbakken geven direct kleur en kunnen op de meest uiteenlopende locaties geplaatst worden, zoals de openbare ruimte van gemeente, bij de entree van uw kantoor/hotel, in de promenade van winkelcentra’s en/of voor de aankleding tijdens evenementen.

De plantenbakken en hanging baskets van CITYFLOWER passen vlekkeloos in het stedelijk concept. Daarom hebben we ze vernoemd naar dynamische wereldsteden. Het zijn ook echt wereldmodellen!

CITYFLOWER biedt u een aantrekkelijk all-in concept aan, waarbij wij u ook al het onderhoud uit handen nemen. Hierdoor heeft u geen omkijken naar de plantenbakken en kunnen wij de kwaliteit van onze producten volledig garanderen. CITYFLOWER is een fleurig en beproefd concept van Hovenier van der Heijden uit Den Hoorn