Over ons

Cityflower levert en verzorgd prachtige hanging baskets en bloembakken voor in uw gemeente, centrum en/of bedrijfsterrein

Over Cityflower

Cityflower voor verhuur of verkoop van zomerbloeiers in prachtig opgekweekte hanging baskets en geranium torens met de allerbeste kwaliteit. Dat noemen wij nog eens 100% garantie. Naast onze zomerbloeiers bieden wij ook de mogelijkheid tot het gebruik maken van onze winterbakken, op deze manier bent u jaarrond verzekerd van een fleurig en verzorgd straatbeeld.

De doordachte plantenbakken worden in de eigen kwekerij opgekweekt en geven bij aflevering direct kleurrijk accent op uw locatie. Onze fleurige bloemen creaties kunnen in overleg op elk gewenste plek geplaatst worden en zijn daarbij makkelijke verplaatsbaar.
Cityflower levert hanging baskets en geranium piramiden voor diverse openbare ruimte van verschillende gemeenten, bij de entree van kantoren en/of bedrijfsterreinen, hotellocaties, in promenades van diverse winkelcentra of wat te denken als aankleding van uw event.

Wij bieden bloeiende hanging baskets en geranium piramiden van mei tot november. Wintergroene bakken leveren wij van november tot en met mei. Zo kunnen we het jaar rond uw buitenruimte opfleuren.

Onze fleurige plantenbakken en hanging baskets passen vlekkeloos in het stedelijk concept. Daarom hebben we ze vernoemd naar dynamische wereldsteden. Het zijn ook echte wereldmodellen!

Onderhoud

CITYFLOWER biedt u een aantrekkelijk all-in concept aan, waarbij wij u al het onderhoud uit handen kunnen nemen. Hierdoor heeft u geen omkijken naar de plantenbakken en kunnen wij de kwaliteit van onze producten volledig garanderen.

Menu